Jalkapallon sarjatoiminta päättyy

Päättynyt kausi 2016 oli FC Netsin historian 20. piirinsarjoissa. Tänä aikana olemme pelanneet yhteensä 340 virallista ottelua. Tähän on laskettu mukaan niin sarjapelit Nelosessa ja Viitosessa (318 kpl) kuin myös ottelut Suomen Cupissa (17) ja nousukarsinnoissa (5). Kaikkien otteluiden saldoksi muotoutuu sopusuhtainen 140-60-140, maalieron päätyessä mukavasti plussan puolelle (731-726, +5).

Viimeinen sarjapeli Raatissa 24.9.2016

Viimeinen sarjapeli Raatissa 24.9.2016

Kausi 2016 jää myös seuran viimeiseksi jalkapallon alasarjoissa. Useampikin pelaaja oli lopettamassa tähän kauteen ja kun uutta pelaajasukupolvea ei ole näkyvissä, katsoimme parhaaksi pistää jalkapallon sarjatoiminnan osalta pillit pussiin. Seuran toiminta ei ole kuitenkaan täysin loppumassa: futsal, puulaaki- ja JKKI-palloilu kuuluvat tulevaisuudessakin seuran ohjelmaan. Näitä varmaan jatketaan niin kauan kuin niihin osallistujia riittää ja toiminta on mielekästä.

FC Nets kiittää kuluneista divarivuosista kaikkia pelaajiaan sekä taustahenkilöitään, jotka ovat omalla panoksellaan mahdollistaneet näinkin monen vuoden taipaleen alasarjoissa. Isot kiitokset myös kaikille faneille, vastustajille, tuomareille sekä Pohjois-Suomen piirin työntekijöille.

Kiitos ja näemme taas!


Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.