FC Nets – 20 vuotta maaliverkkojen puolesta

Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 20 vuotta FC Netsin perustamisesta. Tätä merkittävää virstanpylvästä juhlistetaan heinäkuun 8. päivä pienimuotoisella tapahtumalla. Ohjelmassa pelaamista ja saunomista. Tarkempi aikataulu ilmoitellaan myöhemmin.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki vuosien mittaan seuramme riveissä pelanneet. Mukaan vain höntsäilemään ja iltaa istumaan. Vanhojen muisteleminen sallittu!

Ilmoittautumisia voi laitella foorumille tai sähköpostilla (webmaster@fcnets.com).

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa FC Nets – 20 vuotta maaliverkkojen puolesta

FC Nets taas mukana JKKI-40 -kisoissa

FC Nets on ilmoitettu mukaan tämän vuoden JKKI-40 -SM-kisoihin! Turnaus pelataan tänä vuonna Kokkolassa 4.-6.8. ja isäntänä toimii No Stars.

Ilmoittautuneet joukkueet löytää täältä:
https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=spljptur17

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa FC Nets taas mukana JKKI-40 -kisoissa

Jalkapallon sarjatoiminta päättyy

Päättynyt kausi 2016 oli FC Netsin historian 20. piirinsarjoissa. Tänä aikana olemme pelanneet yhteensä 340 virallista ottelua. Tähän on laskettu mukaan niin sarjapelit Nelosessa ja Viitosessa (318 kpl) kuin myös ottelut Suomen Cupissa (17) ja nousukarsinnoissa (5). Kaikkien otteluiden saldoksi muotoutuu sopusuhtainen 140-60-140, maalieron päätyessä mukavasti plussan puolelle (731-726, +5).

Viimeinen sarjapeli Raatissa 24.9.2016

Viimeinen sarjapeli Raatissa 24.9.2016

Kausi 2016 jää myös seuran viimeiseksi jalkapallon alasarjoissa. Useampikin pelaaja oli lopettamassa tähän kauteen ja kun uutta pelaajasukupolvea ei ole näkyvissä, katsoimme parhaaksi pistää jalkapallon sarjatoiminnan osalta pillit pussiin. Seuran toiminta ei ole kuitenkaan täysin loppumassa: futsal, puulaaki- ja JKKI-palloilu kuuluvat tulevaisuudessakin seuran ohjelmaan. Näitä varmaan jatketaan niin kauan kuin niihin osallistujia riittää ja toiminta on mielekästä.

FC Nets kiittää kuluneista divarivuosista kaikkia pelaajiaan sekä taustahenkilöitään, jotka ovat omalla panoksellaan mahdollistaneet näinkin monen vuoden taipaleen alasarjoissa. Isot kiitokset myös kaikille faneille, vastustajille, tuomareille sekä Pohjois-Suomen piirin työntekijöille.

Kiitos ja näemme taas!

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa Jalkapallon sarjatoiminta päättyy

Futsalin Kolmosen alustava ohjelma

Vaikka futiskausi vielä pyöriikin, niin uutisoidaan tässä joutessa myös tulevan talvikauden asioita. Futsalin Kolmonen on muuttunut, kun viime kauden Kolmonen ja Nelonen on yhdistetty uudeksi, kaksilohkoiseksi Kolmoseksi.

FC Nets on sijoitettu pohjoislohkoon, mikä tuo mukanaan pelimatkat Tornioon ja Rovaniemelle. Sarja pelataan kaksinkertaisena ja kauden päätteeksi molempien lohkojen voittajat nousevat suoraan Kakkoseen ja lohkokakkoset pelaavat turnausmuotoisen karsintasarjan Kakkosen kuudenneksi sijoittuneen kanssa. Kausi alkaa lokakuun lopulla ja päättyy maaliskuun alussa.

Alustava ohjelma löytyy täältä: Futsal Kolmonen

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa Futsalin Kolmosen alustava ohjelma

Jalkapallokausi loppusuoralla

Tänään pelattiin FC OPA MetroStarsia vastaan voitokkaasti: loppulukemat 2-1 (0-0) mustapaidoille. Tämän ottelun jälkeen Viitosen kautta on jäljellä enää kaksi ottelua:

ma 12.9 OsPa klo 17:45 Heinäpään halli
la 24.9 Herkku 2 klo 11:00 Raatin tn

Sarjatilanne

Ensi viikolla pelataan myös Helsingissä JKKI40 SM-turnaus, jonka alkulohkossa C lähdemme haastamaan MP:a, PuPaa sekä Valttia. Turnauksen ohjelmat täältä:

JKKI 40

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa Jalkapallokausi loppusuoralla

FC Nets mukaan JKKI-40 -kisoihin

FC Nets on ilmoittautunut mukaan tämän kauden JKKI-40 SM-kisoihin. Tämän vuoden kisat järjestää 16.-18.9. FC Kiffen ja pelipaikka on Helsinki.

Ilmoittautuneet joukkueet löytyvät täältä:
https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=spljptur16

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa FC Nets mukaan JKKI-40 -kisoihin

Futiskausi alkaa toukokuun alussa

Lumi sulaa ja keinonurmetkin alkavat jo lupaavasti vihertää. Samaten sivuston webbitoimitus heräilee talviuniltaan..

Alkavan kauden otteluohjelmaan on saatu ensimmäisten kierrosten osalta jo aikoja ja kenttiä merkityksi. Ensimmäiset ottelut pelataan halliolosuhteissa ja avauskierroksella vastassa on 3.5 OuJK klo 20.

Otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan tulospalvelusta:
http://www.palloliitto.fi/pohjois-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016-alue-ja-piirisarjat?&psjp16&M5

Tulevana sunnuntaina pelataan pitkästä aikaa harjoitusottelu. Tuolloin Heinäpään palloiluhallilla vastassa on uusiutunut OsPa klo 12 alkaen.

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa Futiskausi alkaa toukokuun alussa

Futsal-kausi on ohi

Futsalin Kolmonen päättyi FC Netsin osalta alemman jatkosarjan viimeisessä ottelussa vierastappioon Raahessa. AS Moonin kakkosjoukkue tylytti vieraita 11-2 -lukemin.

Joukkueen sijoitus tulee olemaan alemmassa jatkosarjassa joko ensimmäinen tai toinen. OuJK ja AS Moon 2 pelaavat vielä yhden ottelun ja mikäli raahelaiset tuosta pisteitä ottavat, nousee se alemman jatkosarjan piikkipaikalle.

Seuraavaksi katse kohti isompia pelikenttiä. Ensi kesän Viitosesta näyttää muodostuvan 10 joukkueen sarja. Kausi alkaa toukokuun alussa.

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa Futsal-kausi on ohi

Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta!

FC Nets toivottaa joukkueen kaikille jäsenille, faneille, vastustajille sekä tuomareille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Pelaajistolle muistutuksena ensi viikon kinkunsulatteluhöntsät Palolaitoksella 🙂

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta!

Futsal Kolmosen runkosarja puolessa välissä

Futsalin sarjakausi on edennyt jo neljän ottelun mittaiseksi. FC Netsin sijoitus Kolmosessa on tällä hetkellä ylempään jatkosarjaan oikeuttava neljäs saldolla 1-1-2.

Ajanmukainen sarjataulukko ja tulospalvelu löytyy Tasosta:
https://www.palloliitto.fi/pohjois-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu-2016/futsal-2015-2016-Piirisarjat?&psfu1516&FM3

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Kommentit pois päältä artikkelissa Futsal Kolmosen runkosarja puolessa välissä